Jan Reimerink Timmerbedrijf

Ambachtelijk vakmanschap.

Over ons

Jan Reimerink Timmerbedrijf & Houtzagerij is een bedrijf met jarenlange ervaring in het houtbewerkingsvak. De medewerkers bij ons in dienst kunnen hun vak dan ook perfect uitoefenen. Wij streven er naar om ten alle tijde en zo snel mogelijk een goed resultaat te leveren. Wij werken nauwkeurig, zijn snel en wij denken mee in de wensen van de klant. Wij geven eerlijk advies, op maat, zodat we samen met de klant tot een overeenstemming komen. Bij ons is geen enkele klus onmogelijk.  

Jan Reimerink Timmerbedrijf is het adres voor al uw renovatie werkzaamheden 

Door invloeden van het weer en door het werken van de tijd kan het soms nodig zijn om die oude schuur of dat vervallen hekwerk weer op te frissen. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een verscheidenheid aan renovatie werkzaamheden aan onder andere gebinten, kozijnen, hekwerken, gevelbetimmering en ga zo maar door. 

Wij maken ook nieuwe producten

In het geval dat renovatie niet meer afdoende is zijn wij in staat om volledig nieuwe producten op maat te maken. Met ons uitgebreide machinepark en volledig ingerichte werkplaats hebben wij de mogelijkheid om uw wensen waar te maken. 

Wij zijn gespecialiseerd in eikenhout

Dit wordt vaak gezien als een duur product, maar laat u niet afschrikken door de prijs van anderen. Vraag ons om advies en we komen samen tot een goede beslissing. Ook zaagwerkzaamheden horen hierbij. Toch liever geen eiken? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij verwerken een breed scala aan materialen in alle soorten en maten. Ook van metsel- en straatwerk schrikken wij niet.